BGB EK POULE

Menu
Stand Berichten Posities Instellingen
Nieuw bericht
  • FC BEN

    FC BEN

    28 jun 11:16

    Quote

    Een klein diepte interview met onze voorlopige #1

    Ben: Andre! je staat bovenaan, wat gaat er door je heen?

    Andre: Hallo allemaal! Bedankt voor jullie aanwezigheid! Ik wil mijn familie eerste bedanken, dit zou echt niet mogelijk zijn zonder hun ondersteuning! Ik ben heel blij om deze prestatie bereikt te hebben en zelfs blijer met de geld prijs dat Ben me later gaat geven.

    Ben: Wat is je geheim?

    Andre: Studeren. Voetbal consumeren. Voetbal eten. Voetbal drinken. Voetbal ademen. Mijn team heeft ontelbare uren rond het computer doorgebracht zodat alleen the beste voorspellingen gemaakt kunnen worden. Meer dan 1000 voorspellingen werden in football manager en fifa gemaakt.

    Ben: Hoe voelt het om bovenaan te staan? Voel je druk?

    Andre: Het is altijd druk aan het top van de hoogste berg, maar daar kan je de zuiverste lucht inademen. - Seefeld 2023

    Ben: Wie zie je als grootste concurrent?

    Andre: Winnen is wat het om gaat, tegen wie maak me niet uit.

    Ben: Wie wordt Europees Kampioen?

    Andre: Ik ga niet mijn voorspellingen bespreken. Dat is een geheim.

    Ben: Wat betekent Um das Caldas?

    Andre: Dat is wel een moeilijk vraag. Ik zou zeggen dat het alleen voor portuguese mensen te weten is, je kan altijd Dário direct vragen. Een beeld is beter om het goed te kunnen begrijpen.

    Ben: Wat zou je met de overige spelers willen delen?

    Andre: GG mah dudes.

  • FC BEN

    FC BEN

    27 jun 15:50

    Quote

    Aangepast op do 27 juni 2024 15:53 door FC BEN
    De groepsfase is voorbij, Het is Um das Caldas (een van de siropen) van coach Andre Caetano dat de leiding heeft genomen. Andre begon sterk en wist veel van de wedstrijden van de dag goed te voorspellen. Helaas voor Andre heeft hij Portugal als Europees Kampioen, dus zal hij kansloos zijn voor de eindoverwinning. Ik wil Portugal nog wel persoonlijk bedanken. Dankzij hun wanprestatie tegen Georgië (en die van Nederland) komen we nu in het makkelijkste schema van het toernooi en ligt de weg naar minimaal de halve finale open voor Nederland!

    Verder een eervolle vermelding voor Vinicius op plek 2 en Arjen op plek 3! Voor Tomas was het gisteren een baaldag, want Tsjechie moest naar huis.. maar hij doet het wel heel goed met een 4e plek! Verder wil ik onze enige vrouw nog even benoemen, Mandy, op de 7e plek. Lang niet gek! Ersin is de hardste stijger mede door Turkije en gaat naar de 8e positie.

    Vergeet niet je uitslagen in te vullen voor zaterdag 18.00! (Pedro ) Het toernooi begint nu echt pas! Veel succes allemaal