familie Wesselink

Menu
Stand Berichten Posities Instellingen
Nieuw bericht
  • Mechel

    Mechel

    12 jun 22:18

    Quote

    Aangepast op wo 12 juni 2024 22:21 door Mechel
    Aangepast op wo 12 juni 2024 22:19 door Mechel
    Jaja, daar zijn we weer, nog maar 1.5 jaar verder en er staat alweer een nieuw toernooi op de planning, met vanzelfsprekend ook een nieuwe EK poule voor de familie Wesselink.
    Ondanks dat het nog maar 1.5 jaar geleden is moest ik weer even navragen wie er nou de vorige keer gewonnen had. (Ik wil namelijk nogal eens spontaan last krijgen van geheugenverlies als ik zelf niet gewonnen heb). De website voetbalpoules.nl Verwijderd eens in de zoveel tijd alle inactieve poules, ik kan het helaas niet meer terugvinden, wil de winnaar van de afgelopen WK poule zich even melden bij mij, zodat ik ergens wat oranje veren kan steken? Volgend toernooi wellicht tijd voor een andere website.
    Over vergeten gesproken, misschien wilde ik dat hele toernooi in die zandbak ook maar zo snel mogelijk vergeten, kamelen en discussies over regenboog bandjes, een boze Messi en een huilende Weghorst, het is allemaal niet het mooiste wat er is.
    Gelukkig heeft het aankomende toernooi alles waar ik van hou: Bier, braadworst en nog eens bier, we kunnen het stadion nog net niet horen juichen als we aan de grens staan.
    Toch moest ik er wel even inkomen hoor... Mijn verwachtingen waren van het Nederlands elftal waren nou niet bepaald hoog, totdat ik oranje voor de tweede keer in een week tijd met 4-0 zag winnen. Chauvinistisch als ik ben droomde ik na de 4-0 van weghorst even weg, ik zag Gé over 15 jaar tegen kleine Moïse vertellen dat hij tijdens de EK finale van 2024 met tranen in zijn ogen en kleine Moïse op zijn arm op een oranjeroze wolk stond te juichen toen invaller weghorst in de 95e minuut de winnende goal binnenkopte. Gelukkig riep ik mijzelf daarna snel weer tot de orde en besefte ik mij dat ik niet helemaal realistisch was (Gé huilt vast niet zo snel).
    Over Moïse gesproken, ik zag dat Luuk zich vandaag heeft aangemeld voor de Ek poule, Respect ouwe diehard!
    Tof om te zien dat ook deze keer weer bij de jongere garde in de familie de EK poulekoorts heeft toegeslagen! Welkom Mason en Riley! Even voor jullie: Deze poule heeft een rijke geschiedenis en bestond al voordat jullie geboren waren, in de tijden dat we nog een telefoonhaspel moesten gebruiken om op internet te komen en mijn vader alleen nog maar een snor had en we op Hyves allemaal dagelijks dansende bananen gebruikten, (gelukkig zijn die er nog steeds)
    Ik zie dat mensen door de jaren geen steeds creatiever zijn geworden met hun teamnamen en ik vind het leuk om hier eens wat extra aandacht aan te besteden. Ene ''roodgeel kleuren van juweel'' zaaide een aantal jaar terug wat verwarring bij mij, omdat de zo'n beetje de helft van onze familie deze naam had kunnen kiezen. (Even een tip voor karlijn, bepaalde kleurvoorkeuren kan je dus maar beter voor je houden....??????).
    Inmiddels zie ik ook de naam ''Bingo'', gelukkig was Monique zo vriendelijk om wel haar naam erbij te zetten, aangezien de halve familie tegenwoordig meedoet met de bingo.
    Logisch dat de echte kenners onder ons ervoor gekozen hebben om de extra voorspellingen (toernooiverloop) nog niet in te vullen, om anderen niet wijzer te maken dan nodig, maar wees je er wel bewust van dat het zonder extra voorspellingen lastig wordt om te winnen. Ik zal de mensen waarbij het zaterdag nog niet ingevuld is even een reminder geven en daarna is het out of my hands.
    Vorig toernooi was er een mooie strijd gaande tussen familieleden om ronde winnaar te worden, om deze strijd wat aan te wakkeren wil ik graag voorstellen dat tot en met de halve finale de ronde winnaars wanneer ze buiten de top 3 vallen de helft van hun inleg terugkrijgen. (Dit gaat maximaal om 5 mensen). Mochten jullie het er niet mee eens zijn, of het graag anders zien, laat het mij dan weten. Zodra de inschrijvingen gesloten zijn stuur ik een tikkie rond.
    Ik heb er zin in! Groetjes!!