Tabor d'Ampte EK 2024

Menu
Stand Berichten Posities Instellingen
Nieuw bericht
  • Bierstube von Booms

    Bierstube von Booms

    25 jun 09:17

    Quote


    Bonjour, Allez Allez, Taborianen!!

    Ronde 2 is afgelopen en wat hebben de Fransen een geluk gehad dat Anthony Taylor zo'n enorme hekel heeft aan Virgil van Dijk. De media sprak er schande van en er werden quotes de wereld in geslingerd als: "Virgil has gone through a year of shite English refs, finally playing for his country and he's still got Taylor ruining games." en "Van Dijk going to a tournament with the Dutch only to again be f*cked over by Anthony Taylor is like going on holiday and finding you dickhead neighbour staying in the same hotel."

    Maar genoeg geklaagd!... We hebben alles nog gewoon in eigen hand en om nu te zeggen dat het echt allemaal aan Taylor ligt is wel wat overdreven....

    Na elke ronde wordt natuurlijk weer die prachtige medaille uitgereikt aan de deelnemer die de meeste punten heeft gescoord in die ronde. De winnaar van ronde 2 kwam ijzersterk uit de startblokken en is van de 35e plek na ronde 1 opgeklommen naar plek 7 in ronde 2. Maar ook deze keer heb je er helaas HELEMAAL NIKS aan Rosan Na de 7e plek is ze namelijk meteen weer 21 plekken naar beneden gekletterd vanwege 'het niet invullen van de extra voorspellingen'.

    Ook de winnaar van de 1e ronde is Leon Schaaf is zo ver weggezakt dat we hem pas weer terugvinden op de 2e pagina.

    Als we verder kijken op de tweede pagina zien we ook het meesterbrein achter 'VV de Verliezers' Martin Vlaar. Martin snapt zelf niet dat hij zo laag in deze poule staan, maar als we zijn uitslagen even inspecteren, hebben we het vermoeden dat hij vergeet om na het invullen een klein beetje naar beneden te scrollen.... Elke dag is er namelijk maar 1 wedstrijd voorspeld. Wellicht is het handig iets verder te kijken dan je neus lang is!

    Vlak boven Martin staat dé Chef van de conciërges, Peter Mol. Ze zeggen weleens dat mollen niet veel kunnen zien, maar zelfs Peter zag dat je meerdere wedstrijden per dag moest invullen. Neemt niet weg dat hij waarschijnlijk zijn uitslagen wel met zijn ogen dicht heeft ingevuld, aangezien hij nog niet eens de helft van het aantal punten heeft van de nr. 1 Ruben Olijhoek. Wat ook gewoon een talent op zich is..

    De Top 3 wordt gecompleteerd met Jelle op de 2e plek en Pieter op de 3e plek. Van Jelle weten we dat hij zijn scores stiekem door Anouk laat invullen. Dus eigenlijk mogen we vanaf nu Anouk alle complimenten geven voor het hoge puntenaantal. Er zijn trouwens meerdere collega's die hun voorspellingen laten invullen door hun wederhelft. Alleen weet ik niet of dat bij Angela Schipper zo goed uitgepakt heeft. Met een score van 101 punten vinden we haar terug op de 37e plek. Knap gedaan Wytze!
    Maar eigenlijk kon het ook niet anders... Als je start met zo'n teamnaam weet je dat je nagenoeg onderaan eindigt.

    Pieter is een goede outsider voor de eindoverwinning die we dus zeker in de gaten moeten houden. Met al zijn ervaring in de politiek weet hij ook precies hoe hij bij de organisatie, d.m.v. de nodige steekpenningen, wat meer voor elkaar kan krijgen dan andere deelnemers...

    We eindigen vandaag met een actie waar zelfs Kathrin van zou zeggen: "Also, Also Also..." dhr. Sebastiaan Weel laat de complete organisatie namelijk aan hun lot over tijdens de wedstrijd Nederland - Oostenrijk. Het excuus?? Ik citeer:"Mijn vrouw heeft als verrassing een bulk volk uitgenodigd bij mij thuis en daar moet ik natuurlijk bij zijn." SCHANDE!! We zijn heel erg benieuwd hoe hij dit goed gaat maken....

    Collega's!! We gaan weer genieten van een paar mooie wedstrijden komende dagen en starten natuurlijk dinsdag 25 juni om 16:30 in de personeelskamer voor de wedstrijd Nederland - Oostenrijk..

    ZIN IN!!!
  • Roossie86

    Roossie86

    19 jun 18:47

    Quote

    'Roossie86' schreef:
    Haha geweldig geschreven Joost. Goed bezig >:)
  • Roossie86

    Roossie86

    19 jun 18:47

    Quote

    Haha geweldig geschreven Joost. Goed bezig ????
  • Bierstube von Booms

    Bierstube von Booms

    19 jun 17:38

    Quote

    Beste Taborianen (en aanhang, vraagbaken, mentoren, consulenten, orakels, raadgevers en Bas)!!

    De eerste ronde zit er inmiddels op en dat heeft een winnaar opgeleverd. Leon Schaaf mag de eerste medaille opspelden. Een medaille die in andere appgroepjes liefkozend 'de Anjerrondemedaille' wordt genoemd. Een medaille waar je eigenlijk niks mee kan, maar het staat erg leuk naast je naam.

    De top 3 wordt compleet gemaakt James en Els. Beide collega's hebben alvast alle uitslagen ingevuld t/m de finale aan toe. Waar bij James de uitploeg in de finale met 0-1 wint, heeft bij Els het thuis spelende land een eenvoudige avond.

    Nog net binnen de top 10 vinden bij Turbopoliep aka SamKnol. Tijdens Los op Maandag heeft hij echter niet veel punten binnen geharkt. Dit heeft wellicht te maken met de inname van een behoorlijk hoeveelheid water, hop, graan, gist en ethanol in combinatie met een lentezonnetje op zijn hoofd.

    Op plek 20 vinden bij Patrick Schoone aka Max Verstappen aka mister (American) PIE. Tot de 62e minuut leek Patrick aan de haal te gaan met de pracht medaille naast zijn naam, maar vanwege de wereldgoal van lukás Provod werd daar een streep doorheen gezet... Zonde, maar was wel te verwachten!

    Op de 41e en laatste plek treffen wij Balliebollie. Balliebollie is beter bekend als Thijmen aka Thea aka dinges aka eehhh jij'. Deze laatste plek zal hij waarschijnlijk niet meer uit handen geven aangezien hij, net als sommige andere onwetenden, de extra voorspellingen niet heeft ingevuld. Toen hij daar vrijdagmiddag nog persoonlijk en via e-mail op attent werd gemaakt was zijn antwoord: "Ja, daar heb ik toch allemaal geen tijd voor." Voor ons helemaal begrijpelijk en prima. Zolang hij het tikkie betaalt is het helemaal goed.

    Op naar de 2e ronde in de poulefase . Nu al zin in de wedstrijd tegen Kroatië - Albanië. Dit zijn echt 2 ploegen die behoorlijk aan elkaar gewaagd zijn en waarschijnlijk gelijk geen spelen. Hopelijk ben ik op tijd thuis, maar volgens mij gaat het tijdens deze wedstrijd toch pas in de laatste 20 minuten echt leuk worden...

    Na speelronde 2 weer een update van de stand. Hopelijk zijn de uitslagen van de komende wedstrijden wel iets logischer. Zo niet, laat ik ze in speelronde 3 invullen door mijn 1-jarige dochter... Wellicht haal ik dan wel iets meer punten...

    Hup Holland Hup
  • woud-Lianda

    woud-Lianda

    17 jun 10:11

    Quote

    Voor de deelnemers die nog moeten betalen

    Wil je mij EUR 5,00 betalen voor EK poule dAmpte via https://betaalverzoek.knab.nl/AmAX2Vf5uyjrOHX Je kunt betalen tot en met 21 juni 2024.
  • Bierstube von Booms

    Bierstube von Booms

    14 jun 14:35

    Quote

    LAATSTE HERINNERING!!!

    DENK OM JE EXTYRA VOORSPELLINGEN!!! KLIK OP HET KOPJE EXTRA VOORSPELLINGEN EN DAN OP EK!!

    Je hebt nog tot vanavond 20:59 om deze in te vullen. Daarna kan het niet meer.

    LETS GOOOOOO!!!!
  • Bierstube von Booms

    Bierstube von Booms

    10 jun 13:53

    Quote

    Er zijn nog steeds deelnemers die nog niet alle 'extra voorspellingen' hebben ingevuld. Met name de 4 'beste nummers 3' worden geregeld vergeten.

    We hebben nog 4 dagen voordat het EK begint.
    GOOD LUCK!!!
  • Bierstube von Booms

    Bierstube von Booms

    10 jun 13:53

    Quote

    Er zijn nog steeds deelnemers die nog niet alle 'extra voorspellingen' hebben ingevuld. Met name de 4 'beste nummers 3' worden geregeld vergeten.

    We hebben nog 4 dagen voordat het EK begint.
    GOOD LUCK!!!
  • Bierstube von Booms

    Bierstube von Booms

    10 jun 13:53

    Quote

    Er zijn nog steeds deelnemers die nog niet alle 'extra voorspellingen' hebben ingevuld. Met name de 4 'beste nummers 3' worden geregeld vergeten.

    We hebben nog 4 dagen voordat het EK begint.
    GOOD LUCK!!!
  • Bierstube von Booms

    Bierstube von Booms

    04 jun 13:20

    Quote

    Denkt iedereen er aan om echt ALLE extra voorspellingen in te vullen??!! Zonder deze voorspellingen is nagenoeg onmogelijk om op het podium te eindigen...