Beemd1

  • Daar gaan we weer zei op do 27 juni 17:40 Quote

    Hallo allemaal,

    Genieten jullie een beetje van het voetbal? En volgende vraag is dan "van het voetbal" of "van de voetbalpool"? Vooralsnog zijn de prestaties van het Nederlands elftal nog niet echt denderend. Maar, positief blijven, we zijn door

    In onze pool is het spannend. De verschillen zijn klein en ik weet uit eigen ervaring dat het nog alle kanten op kan. Eergisteren wilde ik nog opgeven, ik stond 32e en nu sta ik vijfde. laat dit voor iedereen een opsteker zijn dat de kaarten pas op het einde van het toernooi geschud zijn en er echt nog van alles mogelijk is. De verschillen zijn echt minimaal. De persoon op de eerste plek veranderd bijna per wedstrijd, ik heb al heel wat "winnaars" voorbij zien komen maar goed, de laatste heeft de pot te pakken

    Nu hebben we twee dagen rust. Kunnen we ook na school, werk of andere activiteiten nog lekker van een avondzonnetje buiten genieten. Dus, morgen BBQ aan want zaterdag gaan we weer.

    Hou vol, blijf voorspellen en genieten van het spelletje.

    Heb een mooie zonnige avond, morgen een fijne dag en daarna een goed weekend.

    Groetjes
    Antoinette
  • Daar gaan we weer zei op za 15 juni 13:07 Quote

    Goedemorgen lieve deelnemers,

    Hebben jullie gisteren genoten? In ieder geval hebben we veel doelpunten gezien. Benieuwd of dit het hele EK zo zal zijn.

    Ayway, ik wil jullie iets uitleggen over de puntentelling en jullie stand in de ranglijst.

    Bij een compleet juiste eindstand krijg je 10 punten. Dat heeft niemand gepresteerd gisteren. Als je echter de juiste eindstand qua winst of verlies hebt geraden krijg je 5 punten. En mocht je het juiste aantal doelpunten van één van de twee ploegen krijg je er nog eens twee punten bij, dus in totaal 7 punten. Je kan dus ook zien dat een aantal mensen 5 of 7 punten hebben.
    Als de eindstand een gelijkspel is en je hebt ook gelijkspel maar niet met juiste aantal doelpunten, dan krijg je ook 7 punten (maar dat was nu niet het geval natuurlijk)

    Waarom sta je nu op de plek waar je staat?
    Dat heeft te maken met de behaalde punten (dus bijvoorbeeld 7 of 5) maar ook met het aantal strafpunten dat je behaald hebt. Weet je nog dat je de drie vragen hebt moeten beantwoorden over de minuten? Wanneer het eerste doelpunt zou vallen? En wanneer de eerste gele en rode kaart? Nou in de wedstrijd van gisteren zijn alle drie die vragen al beantwoord. Het verschil in minuten dat je hebt geraden met de daadwerkelijke minuten worden strafpunten. En hoe minder strafpunten, hoe hoger je staat op de ranglijst ten opzichte van deelnemers met hetzelfde aantal behaalde punten.
    Nu zal dat nog flink van invloed zijn, maar hoe verder in het toernooi zullen die strafpunten minder zichtbaar en van invloed zijn. Enige jammere is als je samen met iemand eerste wordt en je hebt dan meer strafpunten, maar ja, dat is nu het spelletje.

    Ik hoop dat jullie het komende weken leuk vinden en voor alle nieuwkomers, we doen dit systeem van een pool ook met de eredivisie. daar zal ik binnenkort iets over vertellen. maar het zou leuk zijn als jullie daar ook in meedoen. Het aantal deelnemers is daar meestal flink hoger en dat wedstrijdelement duurt dus bijna een jaar (met dezelfde inleg en meer winkansen)

    Even terug naar de EK. Voor iemand die het nog niet wist, je kan de uitslagen tot één minuut voor het eerste fluitsignaal begin van de wedstrijd veranderen. Dus hoor je van last minute geblesseerden of rode kaart, geen paniek, je kan er nog rekening mee houden.

    Iedereen weer veel plezier vanavond en verder nog een fijn weekend.

    En Yellowstoners, veel succes met het sponsor voetbaltoernooi vandaag

    Groetjes
    Antoinette
  • Daar gaan we weer zei op vr 14 juni 17:40 Quote

    Beste 37 deelnemers van de Beemd1 EK voetbalpool,

    Jazeker, 37 deelnemers. Hartstikke leuk dat jullie allemaal meedoen. Ik vat nog even het een en ander samen.

    Helaas kan ik niet meer door middel van groene vinkjes of rode kruisjes zien of jullie de extra voorspellingen c.q. toernooiverloop allemaal compleet hebben ingevuld. Controleer dit nog even voor 20:59 uur vanavond want dan sluit de periode dat je iets aan kan passen. Dus als je Frenkie de Jong als topscorer hebt, verander dat nog even anders ga je geen punten halen

    Zoals gezegd 37 deelnemers, dat is dus een mooie prijzenpot voor de winnaar én voor de poedelprijs. De winnaar krijgt 85% van de totale inleg en de poedelprijswinnaar krijgt 15% van de totale inleg. En voor degene die het nog niet weten, de poedelprijs is voor diegene die eenerlaatste wordt én de alle uitslagen heeft voorspelt inclusief het toernooiverloop. Dus expres niet meer invullen om een prijs te pakken loont niet.
    Ik noem expres nog even geen concrete bedragen omdat de deelneming pas definitief is als ook iedereen betaald heeft. Iedereen die via mij is aangeschreven heeft betaald en als je bent aangeschreven door Rob, dan hoor ik dinsdag wel van hem of en wie er allemaal hebben betaald. Dus als je vragen hebt over je inleg (10 euro) dan kan je die vraag bij Rob kwijt.

    Dan over het voorspellen. We spelen NIET achter slotjes tot aan de halve finale. Vanaf de halve finale, en dus de finale, mag er wel achter slotjes gespeeld worden. Dit om het op het einde extra spannend te maken. Je hoeft niet achter slotjes te spelen, het mag wel. Dit voor de echt fanatieke voorspellers onder ons

    En nu, over een paar uur gaan we los. Zondag natuurlijk een leuk begin voor Nederland maar qua spanning begint het voor ons allemaal vanavond.

    Ik wens jullie allemaal enorm veel succes maar vooral veel plezier.

    Fijne avond en voor straks een goed weekend. Laat de bal maar rollen

    Groetjes
    Antoinette
  • Daar gaan we weer zei op vr 14 juni 10:03 Quote

    Marc, Olga en Yolo,

    ik zie bij jullie nog een rood kruis. Dat kan zijn omdat je nog iets niet hebt ingevuld. Check het even want het kan je net de nodige punten opleveren en als je niet alles hebt ingevuld doe je ook niet mee voor de poedelprijs.

    De rest heeft allemaal groene vinkjes dus het spelletje kan vanavond beginnen. Ontzettend veel plezier allemaal


    Succes
    Antoinette
  • Daar gaan we weer zei op do 13 juni 11:40 Quote

    Hallo (nieuwe) deelnemers,

    Welkom bij onze Beemd1 pool. Nog even een reminder.

    Er zijn nog steeds mensen die de extra voorspellingen nog niet (geheel) hebben ingevuld. Nog anderhalve dag.

    Ik ga jullie even noemen voor het geval je denkt dat je er niet bij hoort:
    John
    Jolanda
    Jos
    Marc
    Olga
    Roeland
    Tim van de Boomen
    Yolo

    En dan zitten we op 31! Als iemand nog iemand weet die ook mee wil doen hoor ik het wel.

    Groetjes, fijne (werk)dag.
  • Daar gaan we weer zei op di 11 juni 22:46 Quote

    Hup Holland Hup, laat de leeuw niet in zijn Hempie staan…

    Nog een paar nachtjes slapen, dan gaat de EK los. We gaan er met ons (op dit moment) 25’en een spannende en sportieve strijd van maken.

    Hebben jullie ALLe extra voorspellingen al ingeveord? Check dit even door in de totale deelnemrslijst te kijken en dan te kijken of er achter je eigen naam een groen vinkje staat. Als er nl een rood kruis staat, dan betekent dit dat je nog niet (alle) extra voorspellingen hebt ingevuld. Ik kan bijvoorbeeld zien dat er deelnemers zijn die de winnaar van het EK nog niet hebben aangegeven. Wel de finalewedstrijd, maar niet de winnaar van die wedstrijd. En de topscorer mist ook bij een aantal deelnemers. Dus controleer het nog even, je hebt nog tot 14 juni 20:59 uur
    Want als je deze extra voorspellingen mist, dan mis je ook de extra punten.

    Zorg ook dat je niet achter slotjes speelt, daar doen we nl niet aan. Kijk daarom bij je gegevens en zet de slotjes uit.

    Bij deze alvast heel veel plezier en succes. Ik meld me af en toe.

    Groetjes
    Antoinette

  • Daar gaan we weer zei op ma 03 juni 12:30 Quote

    Hallo deelnemers van de EKpool,

    We gaan er een mooie EK van maken met z'n allen. We zijn inmiddels met 20 deelnemers dus we gaan ook inzetten om te kijken wie er het meeste EK verstand heeft. Ik hoor van velen dat ze niets van de EK weten, dus ik ben benieuwd.

    Het voorstel is om net als voor de eredivisie een eerste prijs uit te delen aan degene die de meeste punten verzameld maar we gaan ook voor een troostprijs. Dit zal niet degene zijn met de minste punten, want dan wordt er op enig moment niet meer serieus ingevuld, maar we gaan voor de eenerlaatste plek, maar dan moeten wel alle uitslagen ingevuld zijn. Bij het missen van voorspellen wordt je voor het winnen van de poedelprijs uitgesloten.

    De inleg maken we € 10 per deelnemer. De winnaar krijgt 85% van de totale inleg, de poedelprijswinnaar krijgt 15% van de inleg.

    De inleg kan cash bij mij of overmaken of stuur mij via whatsapp je telefoonnummer met je naam, dan stuur ik je een tikkie. Mijn telefoonnummer is 06-51116635 Als je mijn bankrekeningnummer nog hebt, kan je het ook overschrijven. Zet dan ook even je naam erbij en dat het de inleg van EK 24 betreft.

    Succes allemaal, laat de bal maar rollen

    Groetjes
    Antoinette
Aantal deelnemers
309.662
Taal

Poll

Hoever gaat Oranje komen na deze gedenkwaardige groepsfase?

We zullen 't maar niet meer over de laatste wedstrijd van Oranje hebben maar ze zeggen wel eens je moet die ene slechte wedstrijd 'doorkomen' en vooral die op 't juiste moment hebben in een toernooi en dat is wel 'gelukt'. Ze lijken nu zelfs nog goed (beter) uit te komen en hebben eigenlijk niks meer te verliezen. Geluk bij een ongeluk?

  • Gelijk eruit in de 8e finales 30%
  • Kwartfinale 27%
  • Halve finale 22%
  • Europees kampioen 15%
  • Ze verliezen de finale 6%

Er is 1.781 keer gestemd.

Link partners