EK Poule Breda Vrienden 2024

EK Poule Breda Vrienden 2024
EK Poule Breda Vrienden 2024
EK 2024
Team Baggio
Beste vrienden,

De zomer zal dit jaar wel een iets ander kleurtje gaan krijgen, ik voorzie Oranje slingers, pruiken, shirtjes en vooral veel pullen bier. En pak je woordenboek er maar bij: Eckstoβ, Eckfahne, Fallrückzieher, Doppelpass, Schwalbe, Wechseln en Pfostenschuss zullen de revue passeren dit jaar.

Ook hebben we weer een EK poule! Ik ben er al op tijd bij om weer iets te op te zetten wegens daverend succes in 2022 wederom verlengd! Natuurlijk hoor ik al twee jaar van de bekerhouder dat er maar 1 kenner in huize Liebregts zit. @Leanne Gsm had de vorige editie gewonnen en wie zal er dit jaar met de prijs vandoor zijn. Gaan de vrouwen weer winnen van de mannen, of blijkt dit gewoon een gelukstreffer of zondagschot te zijn? Gaat @Guus van Eil zijn 2e plek verdedigen (of eindelijk een keer niet op het podium terecht komen) en @Frank Gruyters zijn 3e plek (wat hem letterlijk bloed, zweet en tranen heeft gekost)?
Het wordt weer 'Tod oder Gladiolen' in Duitsland dit jaar. Dus doe mee!

Iedereen die mee wil doen is welkom, deel deze link en voeg ze toe in deze chat.

Inleg is weer 10,- p.p. aan de hand van het aantal deelnemers wordt prijsverdeling bepaald. In eerste instantie zal de top 3 in de prijzen vallen (bij 20 of meer deelnemers zal de top 4 in de prijzen vallen).
1e plek 55% vd pot
2e plek 30% vd pot
3e plek 15% vd pot

Tikkie van 10,- volgt in whatsapp
Of kan overgemaakt worden naar NL88RABO0124842224
Aantal deelnemers
309.618
Taal

Poll

Hoever gaat Oranje komen na deze gedenkwaardige groepsfase?

We zullen 't maar niet meer over de laatste wedstrijd van Oranje hebben maar ze zeggen wel eens je moet die ene slechte wedstrijd 'doorkomen' en vooral die op 't juiste moment hebben in een toernooi en dat is wel 'gelukt'. Ze lijken nu zelfs nog goed (beter) uit te komen en hebben eigenlijk niks meer te verliezen. Geluk bij een ongeluk?

  • Gelijk eruit in de 8e finales 30%
  • Kwartfinale 27%
  • Halve finale 22%
  • Europees kampioen 15%
  • Ze verliezen de finale 6%

Er is 1.811 keer gestemd.

Link partners