- Nog 58 dagen tot het EK 2024 begint!

Is het nu pool of poule?

17 december 2010 - Er is nogal eens verwarring hoe je het schrijft: voetbalpoule of voetbalpool? Officieel is het voetbalpool, dat wisten we echter niet toen we de naam bedachten .

Het probleem is nu echter opgelost! Sinds deze week zijn we via beide adressen te benaderen: [urlnew]www.voetbalpoules.nl[/urlnew] of [urlnew]www.voetbalpools.nl[/urlnew], het maakt niet meer uit. De voorspellingen, standen en poules zijn verder hetzelfde, alleen wordt op Voetbalpools gesproken over een pool en niet over een poule.

Je hoeft nu dus niet meer uit te leggen hoe je het schrijft als je iemand tipt voor de leukste voetbalpool van Nederland .

ps. onze officiële naam blijft (voorlopig?) Voetbalpoules.nl
Aantal deelnemers
39.361
Taal

Poll

Welk land 'wint' de kwartfinale van de Europa- en Conference League?

Nog één keer deze vrij gekke poll maar dit keer gaat 't om alle kwartfinales van de Europa- en Conference League en 't was zonde om één beslissende wedstrijd eruit te lichten zoals dat meestal gedaan wordt. De poll gaat dus over welk land uiteindelijk de meeste clubs overhoud in de halve finales. Bekijk 't speelschema goed want bijvoorbeeld Italië houdt al zeker één club over omdat ze tegen elkaar spelen..

  • Engeland 48%
  • Italië 40%
  • Frankrijk 9%
  • Griekenland 3%

Er is 65 keer gestemd.

Link partners