Voetbalpoules.nl
Met de leukste EK Pool van Nederland!
- Nog 26 dagen tot het EK 2020 begint!

Inloggen


Bundesliga

Champions League

Derde divisie (za)

Derde divisie (zo)

DFB-Pokal

Eerste Divisie

EK 2020

EK onder 21

Eredivisie

Europa League

FA Cup

Jupiler Pro League

KNVB Beker

Ligue 1

Nations League

Premier League

Primera Division

Serie A

Tweede divisie

WK Kwalificatie 2022

Prikbord

jsr22 zei op di 13 april 14:18 Quote

ik durf de laatste wedstrijden bijna niet meer te luisteren op radio1 mbt WillemII ik hoor helemaal knettergek als ze degraderen!!! Of ik vertrouwen heb in de afloop???,,,,TOTAAL NIET DUS!!! Vertrouwen in de trainer? totaal niet dus!!! want VVV heeft een superspits RKC vind ik mischien wel de degelijkste voetballende club van ons land(zie tegen Ajax) en Emmen zit nu in de winning feelings,,,blijft over Ado en WillemII voor de achteruit gang ,,,,ik moet er niet aan denken,,,,denk dat ik die trainer maar ff de deur ga wijzen want dat is drie keer niks,,,,sorry,,,,ik kan het vijf keer minder slecht als hem manmanmanman,,,,Groetjes uit Denhaag van een zeer nerveuze fan J.Vermeulen

Reacties

 • jsr22 zei op vr 16 april 21:29 Quote

  sorry sorry sorry maar mijn gevoel zegt mij gewoon dat deze petro niet bij onze WillemII past!!! ik kan er toch ook niks aan doen dat ik TOTAAL GEEN VERTROUWEN heb in hem???!!! probeer gewoon eerlijk mijn mening te geven thats it,,,,,want zeg nou zelf eens,,,van de onderste clubs (mischien het hele rechter rijtje van de ere div heeft WillemII de beste spelers en de slechtste resultaten naar mijns inziens,,,,,,toch,,,??,,,,nou dan doe je t gewoon slecht sorry!!!
 • Tricolores5013 zei op vr 30 april 15:28 Quote

  Petrovic gaat er aan werken om de WillemII´ers te behouden voor de Ere/Divisie,let erop jsr dat gaat gebeuren en verwacht nou niet dat het niet uitkomen zal,in Tilburg e.o. moet er normaal gesproken de hoogste voetbal gespeeld worden en dat is Ere Divisie met de gedachten 2021/2022 europa in en jsr dan zul jij met mij zien wat Petrovic wel in zijn kundigheid heeft als trainer,gegroet !
 • jsr22 zei op za 01 mei 19:56 Quote

  vriend ik hoop van harte dat je gelijk hebt,,,,echt,,,,,we zien het wel hoe alles verloopt,,,,oke???,,,,,spannend is het ZEKER!!!
 • Willem II 5013 zei op wo 05 mei 17:31 Quote

  U zou het een wonder vinden,toch lijkt mij dat er de mogelijke kansen komen bij Willemk II-PSV 't zou niet de eerste keer zijn dat de PSV'ers het moeilijk hebben bij Willem II in Tilburg.
  PSV wil op de 2de plaats eindigen en Willem II wil absoluut in de Ere-Divisie blijven,het is erop vanaf het beginsignaal maar dat geld voor PSV en Willem II,en met thuisvoordeel moet Willem II vlot van start gaan als mogelijk is een gesloten defensie en en Wried of wie dan ook proberen op voorsprong te komen.
  Al met al een spannende wedstrijd in stadion:Koning W#illem II te4 Tilburg